Hedersbevisninger i VIF

Vålerengens Idrettsforening runder 100 år i 2013 og i den forbindelse er det naturlig at det i jubileumsåret kommer flere forslag på medlemmer som fortjener en hedersbevisning fra klubben. Hedersbevisningskomitéen vil derfor informere om de to høyeste hedersbevisningene og kriteriene som er utarbeidet for å få tildelt dem.

 

 

 

Medlemmer som vil foreslå et medlem av Vålerengens Idrettsforening til Æresmedlemskap eller Fortjenstmedalje, må sende sitt forslag til ett av styrene som har forslagsrett: Styrene i Fotball, Ishockey Elite, Ishockey Bredde, Håndball, Innebandy, Amerikansk Fotball, Ski, Basket, Dameligaen og Aldermannsligaen.

Dersom en eventuell tildeling av Hedersbevisning skal kunne skje under 100-års-jubileet i 2013, må forslaget være sendt fra klubbstyrene til Hovedstyret i VIF senest 31.12.2012.

Det er forslagsstillers ansvar at forslaget inneholder en fullstendig begrunnelse som inneholder alle kandidatens meritter for VIF, fordi kandidaten blir vurdert ut fra denne begrunnelse. Det vil si at det skal foreligge en CV som inneholder alle verv i VIF, navn på verv og tid for verv. Dersom begrunnelsen er mangelfull/ufullstendig, vil det i verste fall kunne medføre at kandidaten ikke får en rettferdig behandling.

Av hensyn til kandidaten er det svært viktig at forslaget behandles diskret, slik at ikke uvedkommende – og aller viktigst, kandidaten, får kjennskap til forslaget.

Kriteriene for Hedersbevisninger finner du her på Idrettsforeningens nettsider.

Hedersbevisningskomiteen.