Julehilsen til alle medlemmer!

Leder av Vålerengens Idrettsforening Stein Morisse ønsker deg God Jul!

Kjære VIF venner og familiemedlemmer..

Året er på hell og julen står for døren med et nytt år halsende etter. Vi har et år bak oss fylt med store og små opplevelser, hvor starten på den nye stadion vel er den dominerende. Alle ekte VIF hjerter banker og fryder seg over at man endelig skal få noe som vi kan kalle hjem. I skrivende stund er det full aktivitet på byggeplassen, og maskiner kjører nesten i døgndrift. Har du problemer med å finne et mål for søndagsturen så ta en tur forbi på Valle og se hvor langt de har kommet.

Vålerengens Idrettsforening består av mer enn fotball og hockey, det må vi ikke glemme. Det er med ytterligere 5 sportsgrener, håndball, innebandy, ski, amerikansk fotball og basket og flere av dem gjør det bra innen sine idretter. Damer i amerikansk fotball gikk rett til topps og innebandyen har et gryende og positivt miljø både for voksne og barn. Så vi har mye og være stolte av innen familien, og nye idretter er med i planene innen nærmeste fremtid.

Jeg har kun vært her siden august, men ser at vi har mye vi kan gjøre mer ut av slik at Idrettsforeningen kan finne sin rette plass som paraplyen over alle 9 sportsklubber. Det er flinke folk i AU og hovedstyre, så jeg har ikke mangel på kompetanse for å løfte oss opp på neste nivå slik at alle klubbene innen alliansen finner seg til rette og føler en tilhørighet som seg hør og bør. Det er ikke noe større VIF hjerte hos en som er medlem i fotballen, enn en som er med innen ski, og de har derfor like stor rett til å bli tatt vare på og hørt.

Jeg ønsker der alle en fredelig jul og et flott nytt sportsår med store fremganger for våre lag. Og skulle du føle at det er litt stille i romjula så har vi hjemmekamp den 28. desember på Jordal, garantert fest og fart.

Med beste VIF hilsninger

Stein Morisse

Leder av Vålerengens Idrettsforening