Ny sesong og samling i bånn, eller...?

Hockeysesongen tok en brå slutt, men med en god avslutning i NM ser vi frem til en ny sesong til høsten. Roy Johansen som ny trener blir sikkert spennende og forventningene når vel nye høyder når vi skal kjempe i toppen igjen.

Fotballen er i gang og vi har vel ikke hatt en mer trøblete start enn på lenge. I skrivende stund skal vi ha Tromsø hjemme kommende helg, men jeg har faktisk trua og regner med at vi nå får vår første 3 poenger. Men det er i motgang man kjenner sine venner, og det er nå de ekte VIF supporterne stiller opp på alle hjemmekamper og viser hva det bor i oss. Jeg hørte en gang en som sa til meg følgende sitat; ”elsk meg mest når jeg minst fortjener det, for da trenger jeg det mest”. Dette kan jeg skrive om til ” støtt oss mest når vi minst fortjener det, for da trenger vi det mest”. Og det er dette det dreier seg om, hvor lett det er å være supporter i gode tider., gå på jobb og ute blant venner og vise at man er supporter for ”Oslo’s stolthet”. Men det er når det butter at vi virkelig står frem som supportere også i hjertet. Undertegnede må også tåle tyn på jobb og ute blant folk, men er du ekte så preller det av. Jeg gleder meg fortsatt til neste kamp, og trua den kan ingen ta fra meg !

Ellers er det nå besluttet at bladet vårt ”Vålerenggutten” skal bli digital. Det er flere grunner til dette, men en kostnad på kr.84.000.- for å gi ut to numre i året var en vektig grunn. I tillegg gir en digital verden oss masse muligheter til flere numre, mer aktualitet og ikke minst muligheten til å bruke dette som et godt middel i hvervekampanjer. Jeg vet godt at det er vanskelig å gå inn i fremtiden, men det er nå slik at vi ønsker mange flere unge til våre klubber , og da er det viktig å stå frem tidsriktig på alle måter. Tradisjoner er viktige, og de skal vi ta vare , men vi kan ikke leve i fortiden, den skal vi minnes. Fremtiden kan vi alle være med på å skape, der er det ingen aldresbegrensning. Jeg ønsker alle nye og gamle medlemmer en fortsatt fin vår, jeg har trua, vi skal fortsatt ha mye å glede oss til. Det bobler og gror i alle klubbene så ikke glem at det er noe som heter Vålerenga Innebandy, Vålerenga Basket, Vålerenga Håndball, Vålerenga Amerikansk Fotball og Vålernga Ski. Vi har lett for å se på Vålerenga kun som fotball og hockey, men vi er mye mye mer. Og snart blir vi flere..planer for golf og cricket jobbes det med. Vi er Oslo Stolthet, vi er mangfoldet !

Med  vennlig hilsen

Stein Morisse

Leder