Det er aldri kjedelig i Vålerenga!

Vi har nå halve året og halve seongen i Tippeligaen bak oss, og ingen skal ikke si at det ikke skjer noe i Enga...

Den nye stadion begynner å ta form og er, så langt jeg vet, i rute til 1.august 2017.  Men så dukker det plutselig opp noen «drammensere» og besetter sentrale roller på Valle. Og ikke er det noen lettvektere heller, men gutter med en tung CV og gode resultater. Deilas resultater fra Godset og også Celtic ( jeg har fulgt med mye der da jeg er skaptilhenger av klubben) lover godt for vår fremtid i Tippeligaen og kanskje ut i Europa ?? Det er ikke bare lys i tunnelen, den ser ganske opplyst ut spør du meg… jeg har trua, har du ?

Hockeysesongen er heller ikke langt unna, med ny trener, men ikke ukjente Roy Johansen. Ny Jordal er også på gang, og vi må ta en mellomperiode på Furuset. Men hva gjør vel det så lenge vi nå endelig kan rive gamle Jordal og snart innta en moderne ishall… enda et lyspunkt å se frem til.

I de øvrige klubbene blomstrer det også, med tilvekst på medlemssiden og kontroll på økonomien. Vi har flere idrettsgrener som er verdt et besøk. Når var du sist å så en kamp i amerikansk fotball ? Aldri ?? Da er det på tide, og ikke bare der, men håndballen, innebandy og basket burde alle ta seg tid til en hjemmekamp…da støtter du virkelig klubben i ditt hjerte. Jeg skal i hvertfall se minst 2 hjemmekamper i løpet av sesongen, det lover jeg.

Vålerenggutten som papir er historie. Men absolutt ikke død, kun tatt konsekvensen av for store kostnader og blitt digital med de mulighetene det byr seg. Og det er ikke få. Vi trenger nå noen sjeler som kunne tenkt seg og jobbe med bladet, med en kjerne som redaksjon og medlemsmassen (3300) som freelancere med bidrag  i form av tekst og bilder fra Vålerengas hverdag. Så føler du deg kallet som redaksjonsmedlem, så ta kontakt med oss i AU (du finner oss på hjemmesiden).

Jeg vil ønske alle en fortsatt god sommer, og har du enda ikke vært på Ullevål i år, så er det absolutt på tide. Nå er det tid for fotballen, møt opp og vis din støtte.

 

Med vennlig hilsen

Stein Morisse

Leder